Hemen Yaz
Hemen Ara

Ücretsiz deneme dersi için hemen formu doldur!


Blog

Elementary İngilizce Kursu

Seviye Tespit Sınavı ile A1 seviyeye sahip olan bireylerin başladığı kur olan Elementary İngilizce kursu; listening, reading ve speaking bölümlerinde gerçekleştirilmektedir.

A2 Seviye

Online İngilizce testini çözün sonucunu ve seviyenizi anında öğrenin. Bu sınavı çözerek size özel indirim avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

B1 Seviye

Online İngilizce testini çözün sonucunu ve seviyenizi anında öğrenin. Bu sınavı çözerek size özel indirim avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

B2 Seviye

Online İngilizce testini çözün sonucunu ve seviyenizi anında öğrenin. Bu sınavı çözerek size özel indirim avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

C1 Seviye

Online İngilizce testini çözün sonucunu ve seviyenizi anında öğrenin. Bu sınavı çözerek size özel indirim avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Aktivite-Etüt Sınıfları

Aktivite programlarında 1 ders süresi 45 dakikadır. Haftanın 7 günü Gramer – Kelime – Konuşma sınıfları olarak ayrılmaktadır.....

İş İngilizcesi

İş İngilizcesi kursu, iş dünyasında yer alan tüm profesyonellerin yararlanabileceği zengin içerikli bir eğitim programıdır. Üst düzey yöneticiler, yeni mezun genç profesyoneller, iş dünyasında yer almak için sabırsızlanan üniversite öğrencileri ve özel mesleki eğitim almak isteyen katılımcılar; iş dünyasının gerektirdiği dil hâkimiyetine, toplantı yönetim ya da katılımlarında gerekli dil becerisine, sunum tekniklerine, yazışma ve telefon görüşmeleri tekniklerine ve raporlama biçimlerine dair gerekli iş İngilizcesini bu programla öğrenebilmektedirler.

Kurumsal Eğitim

Kurumların, çalışan gelişimine ve bireysel iletişimin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirebileceği etkinliklerden bir tanesi olan kurumsal dil eğitimi, American Time Beşiktaş tarafından en efektif sonuçları doğuracak şekilde verilmektedir.

48 Günde İngilizce

Bu program, dünyada bilinen en etkili, en hızlı ve en kolay dil öğrenme yöntemidir. Bu programda öğrencilere meslekleri doğrultusunda en çok ihtiyaç duyacakları kelimeler ve cümle yapıları öğretilirken hayat boyu belki de hiç kullanmayacakları ve hatta bir Amerikalının ve İngiliz’in günlük yaşamda hiç kullanmadığı gereksiz gramer bilgileri ve kelimeler öğretilmez.

Özel Ders Programları

Grup eğitimi programlarımızın dışında, daha kısa sürede ve özel müfredat (kişiye özel içerik) oluşturularak yönlendirme yapılan birebir ders programlarımız bulunmaktadır.

Konuşma Kursları

Bir dili öğrenmek; konuşma, yazma, dinleme, kelime ve gramer gibi kendi içerisinde bölümlere ayrılarak gerçekleşmektedir. Pratik yaparak geliştirilen bu konular içerisinden belki de en önemlisi olan konuşma, özellikle de dili efektif bir şekilde kullanmak için elzemdir. American Time Beşiktaş olarak sunduğumuz konuşma kursları, öğrenilen dili aksana uygun bir şekilde konuşmanın kapılarını açmaktadır.

İngiliz Dilini Akıcı Konuşma Stratejileri

Konuşma akıcılığı, Amerikalı Dilbilimci Fillmore’a göre (1979), konuşmacının yeteneklerini yansıtan dört farklı kategoriye bölünebilir; bu yetenekler, uzun ve sık duraksamalara başvurmadan, konuşmacının bilinçdışı ve otomatik bir şekilde konuşmasını kontrol ederek, beklenmedik durumlarla karşılaştığında dil tutulması yaşamaksızın dili özgür ve yaratıcı biçimde konuşabilmesi olarak alt kategorilere ayırılabilir.

Tekerlemelerle İlerle

Çocukların ana dillerini edinirken tekerlemeleri sevmeleri aslında dilbilimsel açıdan hiç de şaşırtıcı değil. Tekerlemeler, hızlıca söylemesi oldukça zor olan birbirine benzer seslerden oluşan bir grup kelimeler olarak tanımlanabilir.

İngilizce Düşün, İngilizce Söyle

Bugünkü yazımızın sonuna gelirken, akıcılığınızı geliştirebilecek yüzlerce stratejiden belki de en önemlilerinden birini sizlerle paylaşmak istiyoruz; bir dili akıcı konuşmak, zihninizde ana dilinizden hedef dile çeviri yapmak değil o dilin lexicon havuzu- kelimeleri ve syntax- dil bilgisi- yapıları içerisinde düşünerek mümkün olabilir.

Aynalama Tekniği

Bir dilde akıcı olmak yalnızca o dili duraksamadan, tereddüt etmeden ve hızlı bir şekilde konuşmaktan ibaret değildir; bir dilde akıcı olmak aynı zamanda o dilin müzikalitesini ve vurgu yapısını da doğru kullanmayı gerektirir

IELTS Çalışma Metodları – 1

‘’ Her Ay Için Bir Metod’’ Programına Hoş Geldiniz.

Dinleme Becerisi Geliştirme Yöntemleri

Yabancı dil öğreniminde dinleme becerisi, öğrenme süreci boyunca geliştirilmesine en çok özen gösterilmesi önerilen dil becerilerinden birisidir. Beşiktaş İngilizce Kursu uyguladığımız yöntemlerden değinmek gerekirse, Modern dilbilimcilere göre, yabancı dilin tıpkı anadilin ediniminde olduğu gibi dile düzenli bir maruz bırakılma sonucu öğrenilmesi, hedef dilin daha doğal ve doğru gelişmesini sağlar.

Rusça Kursu

Beşiktaş American Time Yabancı Dil Kursu var olan bu yoğun talebe en doğru şekilde cevap verebilmek adına; alanında uzman, ana dili Rusça olan eğitmenleri ile Rusça Kursu açmaktadır.

5-16 Yaş Grubu İngilizce Eğitimi

Erken yaşlarda öğrenilmeye başlandığında son derece hızlı ve verimli bir şekilde kavranabilen İngilizce, özellikle de çocuklar için ilerleyen döneme yönelik olarak büyük avantajlar sağlamaktadır. American Time Beşiktaş olarak 5-16 yaş grubu için özel olarak hazırladığımız çocuklar için İngilizce kursumuz ile, çocukların İngilizceyi daha keyif alacakları bir şekilde öğrenmelerine fırsat tanımaktayız.

İngilizce Kursu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Dünya üzerinde en çok konuşulan dillerden bir tanesi olan ve uluslararası arenada iletişim için tercih edilen İngilizceyi öğrenmek isteyenlerin tercih ettiği İngilizce kursları, farklı kurum ve kuruluşlar tarafından verilmekte ve kimi zaman memnuniyetle, kimi zaman da memnuniyetsizlikle sonuçlanmaktadır

Online İngilizce Kursunun Avantajları Nelerdir?

Dünya genelinde hakim olan ve uzun bir süre daha hakimiyetini devam ettirecek gibi görünen koronavirüs yüzünden birçok sektör online platformların önemini kavrayarak buraya ağırlık vermeye başladı

İngilizce Öğrenmeyi Kolaylaştıracak Yöntemler

İngilizce öğrenmek için geliştirilen farklı pek çok yöntem mevcuttur. Bu yöntemler, İngilizceyi tam olarak öğrenmeyi sağlamak yerine daha çok geliştirmek için tercih edilmektedir. İngilizce kurslarında alınan eğitimlere ek olarak değerlendirilebilecek olan İngilizce öğrenme yöntemleri, kolay ve bir o kadar da etkilidir.

İstanbul İngilizce Kursları

İngilizce öğrenmek artık dünyanın bir gerçeği olarak hemen herkesin karşısına çıkmaktadır. İş hayatında, eğitimde ve tatilde farklı şekillerde karşımıza çıkan İngilizce, dünya üzerinde en çok konuşulan dillerden bir tanesi olduğu ve uluslararası geçerliliği kabul edildiği için son derece önemlidir.

Beşiktaş İngilizce Kursu

İstanbul İngilizce kursu arayanlar, her ne kadar kendilerine yakın semtleri araştırsalar da Beşiktaş İngilizce kursumuzu farklı pek çok ilçeden tercih etmektedirler.

Kadıköy İngilizce Kursu

Kadıköy İngilizce kursunda eğitim almak isteyen bireylere alternatif sunan bir kurum olarak Kadıköy’e 20 dakika mesafedeki Beşiktaş semtinde hizmet vermekteyiz.

Şişli İngilizce Kursu

Şişli İngilizce kursu arayışında olan bireylere Beşiktaş, Barbaros Bulvarı’nda yer alarak ulaşım kolaylığı sağlayan American Time olarak; online İngilizce sınıfları, birebir özel İngilizce sınıfları, ekip sınıfları ve speaking sınıfları oluşturarak hizmet vermekteyiz.

Levent İngilizce Kursu

Levent İngilizce kursu araması ile kendine uygun İngilizce kursunu bulma niyetinde olan bireylere, Levent’e 15 dakika mesafedeki American Time Beşiktaş şubemiz ile en iyi dil eğitimini vermek için çaba göstermekteyiz.

İngilizce Konuşma Kursu

Yabancı dil günümüz iletişiminin temelini oluşturmakta ve iletişimin de en önemli payını sözlü iletişim sağlamaktadır.

Sıfırdan İngilizce Öğrenmek

İngilizce, artık dünyada öğrenilmesinin seçenekten çok zorunluluk haline geldiği bir dil oldu.

Mecidiyeköy İngilizce Kursu

Mecidiyeköy İngilizce kursu arayışında olan ve İngilizce öğrenerek hayatına yeni bir bakış açısı kazandırmak isteyen bireyleri, American Time dil kursumuza bekliyoruz.

Sıfırdan Almanca Öğrenmek

Eğitim amacıyla, iş için ya da gezmeye gidilen ülkelerin başında gelen Almanya’da rahat bir şekilde gezmek ve herkesle kolayca iletişim kurmak için sıfırdan Almanca öğrenmek niyetindeyseniz, aşağıdaki önerilerimizi dikkatle okumalısınız.

Üsküdar İngilizce Kursu

Üsküdar İngilizce kursu arayışında olan çalışanların, öğrencilerin ve pek çok insanın ihtiyacına en doğru karşılığı vermek adına American Time olarak, Üsküdar’a 10 dakika mesafedeki Beşiktaş ofisimizde sizleri bekliyoruz.

Almanca Öğrenmek İstiyorum

Bir dil öğrenmenin ilk aşaması olarak nitelendirilebilen istek, karar vermek ve kararı uygulamak için son derece önemlidir.

İngilizce Kursu Nasıl Seçilir?

Son yıllarda, insanlar yurtdışında eğitim görebilmek ya da farklı alanlarda çalışabilmek için İngilizce öğrenmek istemektedir.

İyi Bir İngilizce Kursu Nasıl Olmalı?

İngilizce bilmenin zorunluluk olduğu global bir dünya düzeninin kurulmuş olması bu dili öğrenmekten başka bir seçenek bırakmaz.

Beşiktaş’ın En İyi Almanca Kursu

Avrupa ülkelerine farklı amaçlar için gitmek isteyenlerin öğrenmek istedikleri yabancı diller arasında Almanca yer alıyor. Almanca dil eğitimleri, tecrübeli eğitmenler yardımı ile tüm seviyelerde verilir.

Çocuklar İçin İngilizce Eğitimi Nasıl Olmalı?

İleri yaşlarda alınması planlanan İngilizce eğitimin çocuk yaştan itibaren alınmaya başlanması durumunda daha kalıcı sonuçların alınması söz konusu olur.

Beşiktaş İngilizce Kursu Nasıl Seçilir?

Türkiye’de yaşayanlar, daha kolay iş bulabilmek ya da yurtdışına çıkabilmek için İngilizce öğrenmek istemektedir.

Almanca Kursu Nasıl Seçilir?

İngilizce ve Almanca’nın öğrenilmesi iş hayatı kadar profesyonel kariyer anlamında da oldukça önemlidir.

Online Olarak İngilizce Nasıl Öğrenilir?

Dünya genelinde etkisini sürdüren coronavirüs nedeniyle, birçok sektörde olduğu gibi İngilizce kursları da online olarak veriliyor.

İngilizce Kurslarında Fiyat-Performans Nasıl Ölçülür?

Eğitim ve iş hayatında herkes kariyerini yükseltmek için İngilizce dil bilgisi seviyesini ilerletmek ister.

Beşiktaş IELTS Kursu

İngilizce dil seviyelerini geliştirmek isteyenler, kurs programlarına katılarak, hedeflerine ulaşmaya çalışır.

İstanbul Rusça Kursu Fiyatları

Beşiktaş American Time Yabancı Dil Kursu olarak farklı alanlarda dil eğitimi vermekteyiz.

American Time İle Rusça Kursu

Gelişen dünyanın içerisinde en çok ihtiyaç duyulan eğitimin dil eğitimi olduğu görülmektedir.

Flemenkçe Öğrenme Yolları Nelerdir?

Hollanda’nın resmi dili olmasının yanı sıra Hollandaca, Surinam, Aruba ve Karayipler bölgesinde bulunan Hollanda Antilleri gibi dünyanın diğer ülkelerinde de mevcuttur.

Hollanda Uyum Sınavı Nedir?

Hollanda’da yaşamak isteyen, aile birleşimi yoluyla ülkeye gidecek olanlar Hollanda Uyum Sınavına tabi tutulurlar. Hollanda elçiliğinde adaylar bir sınavdan geçerler.

Sarıyer İngilizce Kursu

Sarıyer İngilizce kursu arayanlar için en iyi seçim olan Beşiktaş American Time Yabancı Dil Kursu, hem konumu hem de yüksek standartlardaki eğitim sistemi ile bir adım öne çıkıyor.

Kağıthane İngilizce Kursu

Beşiktaş American Time Yabancı Dil Kursu; Kağıthane İngilizce kursu arayan herkese hitap ediyor.

TOEFL Kursu

Beşiktaş American Time Yabancı Dil Kursu, İngilizce konusundaki yıllara dayanan tecrübesini TOEFL IBT sınavında da kanıtlamakta ve alanında uzman, sınav deneyimi bulunan yabancı eğitmenler eşliğinde sınav taktikleri üzerinden eğitim vermektedir.

IELTS Kursu

Sınav Odaklı Eğitim

Almanca Aile Birleşim Sınavı

Almanca aile birleşimi sınavı uzun senelerden bu yana uygulanmaktadır.

Almanca Kursu

ALMANYA'DA İŞ İMKANI

Beşiktaş Dil Kursu

Beşiktaş dil kursu ile istediğiniz herhangi bir dili öğrenebilir ve kendinize yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

Rusça Kursu

Rusça kursu, herhangi bir nedenle Rusça öğrenmek isteyenlere hitap ediyor.

İstanbul IELTS Kursu

IELTS, İngilizce diline hakimiyeti tüm yetkinlikleriyle değerlendirmek için geliştirilmiş bir sınavdır.

IELTS Nedir?

Uluslararası İngilizce Dil Test Sistemi (IELTS), resmi dilin İngilizce olduğu ülkelerde okumak ve çalışmak için kapıları açan uluslararası kabul görmüş bir sınavdır.

İngilizce Kursu Fiyatları

Farkında olalım ya da olmayalım, İngilizce iş dünyasında ve uluslararası iletişimde en çok kullanılan dil haline geldi.

Beşiktaş İngilizce Kursu

Her şeyden önce, İngilizce öğrenmenin bir masraftan daha fazlası olduğunu bilmelisiniz, bu bir yatırımdır.

İngilizce Öğrenmek Neden Önemli?

İngilizce dünyadaki en önemli dillerden biridir. Bu nedenle İngilizce öğrenmek, işinizde ve mesleki deneyimlerinizde büyük bir fark yaratacaktır.